FOTOT/ Manipulimi me numrin e protestuesve, foto që nxjerr bllof PD-në

RD, organi zyrtar i PD ka qenë si duket në hall të madh mbrëmë, teksa ka bërë faqen e parë të saj.

Siç duket dhe në faqen e parë të saj, njerëzit e protestës janë dublikuar disa herë për të dhënë përshtypjen e një pjesmarrje masive në protestë, që dje mungoi.

Pra, ka qenë fotoshopi që i ka ardhur në ndihmë PD-së, të cilën e lanë në baltë militantët dhe qytetarët, shkruan Lexo.al.

Siç shihet, janë të njëjtat grupe individësh të përsëritur disa herë.

Kjo është një deshmi e qartë se protesta dje kishte pjesmarrje aq të ulët, sa as me fotoshop nuk mund t’i ndërtosh pa u kuptuar.