Fotot që tregojnë se babai nuk duhet lënë vetëm me bebin

1467980137bebiTë lësh babain vetëm në shtëpi me fëmijën e vogël është e sigurtë që do të çojë në ide të tmerrshme, por shumë qesharake. Ky koleksion fotosh tregon se baballarët nuk duhen lënë kurrë pa mbikqyrje.

“Bored Panda” ka grumbulluar një koleksion fotosh për të qeshur me protagonistë baballarët dhe fëmijët e vegjël.

Duke qenë vetëm në shtëpi me fëmijët e duke mos ditur si të shtyjë kohën, babait i shkojnë në mendje shumë gjëra të çuditshme.