Fushata, Çomo në Suhë e Stegopul: Kishte njerëz punëtorë dhe me humor

Kandidati i djathtë për Bashkinë Libohovë, Altin Çomo ishte në fshatrat Suhë dhe Stegopul, për takime në kuadër të fushatës elektorale.

“Ne Suhe e ne Stegopul, ne skaje te bashkise se re te Libohoves. Askush nuk mund te mbetet jashte vemendjes sime, pasi te gjithe kane nevoje per sherbime kudoqofshin ata. Njerez puntore e mikprites, te gjendur e plot humor, nuk e kane zakon t’u flasesh nga gardhi, po te te nderojne ne shtepi ashtu sic dine ata. Bashkia e re e Libohoves do te jete e te gjitheve dhe sujotet nuk kane sesi te mos jene puntore e dinjitoze’- shkruan Çomo në faqen e tij në Facebook.

lsdkglfdkg