Fushata elektorale, PS Libohovë mbledh strukturat (FOTO)

15219594_1054838671294214_4079270648301383016_nDisa muaj para zgjedhjeve parlamentare të qershorit 2017, Partia Socialiste në Libohovë ka nisur punën për organizimin e strukturave të saj.

Sot në mbrëmje u zhvillua një mbledhje e hapur me drejtues dhe anëtarë të kësaj partie në Libohovë.

E pranishme ishte edhe kryebashkiakja Luiza Mandi.

Diskutimi u fokusua në problematikën lokale të PS-së, zgjerimi i anëtarësisë, komunikimi me qytetarët dhe mobilizimi për fushatën elektorale.
|Libohova Online|

15220073_1054838647960883_5959751075325285775_n15203325_1054839044627510_3155240157152297759_n15230568_1054838831294198_5043536925197371843_n