Fushata në Gjirokastër, kandidatët e PS-së takime në Athinë me emigrantët (FOTO)

Bledi Çuçi e Mirela Kumbaro, Artemis Dralo e Matilda Çela e kanë zhvendosur këtë fundjavë fushatën e tyre në Athinë, ku janë takuar me emigrantë të qarkut Gjirokastër, të cilëve u kërkuan mbështetje me votë në 25 qershor.

“Gjatë takimit të ekipit fitues te Gjirokastrës me emigrantet shqiptar në Greqi, u shpreha mirënjohjen e thelle pjesës me vitale të shoqërisë shqiptare, atyre që krejt të vetëm ndërmorën rrisqe të mëdha per t’ia dalë mbanë në dhe’ të huaj. Të vetëdijshëm që kemi shume për të bërë për emigrantët, duke filluar nga shtatori do prezantojmë votimin postar, për të vijuar më pas me disa ndryshime ligjore për ti dhënë më shumë peshë në vendimmarrje një prej kontribuesve më të mëdhenj të ekonomisë tonë”, shkruan Çuçi në Facebook teksa publikon foto nga takimi.

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing

Image may contain: 3 people, people smiling, people sitting and stripes

Image may contain: 6 people, people sitting, crowd and indoor

Image may contain: 9 people, crowd

Image may contain: 3 people, people sitting, table and indoor

Image may contain: 4 people, crowd and outdoor

Image may contain: 8 people, crowd and outdoor

Image may contain: 6 people, crowd

Image may contain: 3 people, people standing and indoor

Image may contain: 3 people

Image may contain: 8 people, crowd

Image may contain: 7 people, indoor

Image may contain: 4 people

Image may contain: 3 people, people standing

Image may contain: 3 people, people smiling