Gjërat seksuale që secili duhet t’i bëj të paktën një herë

200554508-001-e1458143036408-780x439 (1) (1)Mësoni si të masturboni

Mësoni si ta kënaqni veten dhe asnjëherë mos u varni më nga dikush tjetër!

Bëni një të shpejtë

Seksi i shpejt zakonisht ndodh kur jeni vonë të dy për punë, mirëpo epshi ju ka pushtuar dhe duhet të nxitoni…

Bëni seks të gjatë, sikur e keni të gjithë kohën e botës

Është ndjenjë e mirë të ndjeheni sikur nuk e keni kohën e limituar…

Seks anal

Nuk është e domosdoshme të bëni seks anal, mirëpo mbani mend që e gjithë zona anale është zonë e kënaqësisë dhe mund të eksploroni gjëra që nuk i keni ditur më parë…

Nëse ju pëlqen ndonjë gjë e caktuar, kërkoni më shumë

Nëse partneri juaj po bën diçka më ndryshe në shtrat që po ju sjell kënaqësi, atëherë mos ndjeni turp, por tregoni të vazhdoj.

Shikoni filma pornografik

Është ndjenjë e çuditshme të humbni diçka të cilën e dinë thuajse të gjithë.

Prandaj, shikoni pak filma pornografik, nëse veç nuk shikoni.

Provoni një fantazi në jetën reale

Qoftë nëse është seks treshe apo diçka tjetër, mos e lini të mbetet vetëm fantazi!