Gjirokastër, banori i Cepos nuk e le të flasë. Rama: Ty të dashkan gratë e fshatit (VIDEO)

Kryeministri Rama ishte sot në zonat rurale të Gjirokastrës ku mbajti një takim elektoral me banorë aty. Ai kritikoi PD­-në që ka përfshirë shumë pak vajza dhe gra në lista.

Mirëpo, një qytetar aty e ndërpret duke i ndërhyrë.

“Ça ka ky. Lërë atë muhabet. A është i njohur ky në fshat? Qenke model thonë gratë. Ty të dashkan gratë e fshatit”, i tha Rama qytetarit.

20170602-104225 by e-d21