Gjirokastër, drejtorët marrin porositë nga deputetët (FOTO)

Deputetët Bledi Çuçi e Flamur Golemi mblodhën sot në Gjirokastër drjetuesit e institucioneve, për të diskutuar mbi platformën e bashkëqeverisjes me qytetarët.

“U ftoj të gjithëve të na ndihmoni të përmirësojmë punën tonë, duke u bërë pjesë e qeverisjes sonë me propozime, projekte që ndihmojnë Gjirokastrën dhe rrisin cilësinë e jetesës suaj, me ide që përmirësojnë politikat tona qeverisëse, duke na shkruar në shqipëriaqeduam.al”, thotë Çuçi.

Ai shton se nuk ka kohë për të humbur me protesta për interesa personale e partiake. Sipas tij Gjirokastra dhe gjithe