Gjirokastër, njihuni me kandidatin për deputet që i “zgërdhin” të gjithë (VIDEO)

Ju kujtohet Hazbi Kasaj? Jo? Ndoshta kur të shikoni këtë video do t’u kujtohet menjëherë. Bëhet fjalë për kandidatin numër 8 në listën e partisë Aleanca Demokristiane me kryetar Zef Bushati në Gjirokastër.

Ai u bë mjaft i famshëm vite më parë kur gjatë një interviste në një television mallkoi votuesit që nuk do t’ia jepnin votën me daljen e kancerit mu në grykë. Në vijim do të ndiqni një video me të vërtetë të madhe që nuk do t’ju lerë pa qeshur.

Ai është intervistuar nga një djalë në Gjirokastër dhe i ka lënë të gjithë pa mend nga ato që ka thënë. Ju ftojmë ta ndiqni.