Gjirokastër, PD përmbyll fazën e parë të proçesit caktimit të kandidatëve

Partia Demokratike mbylli sot fazen e pare te propozimeve te kadidateve per kryetar/e bashkie. Faza e dyte, e cila do te mbyllet brenda ketij muaji eshte perzgjedhja e kandidateve qe do te garojne ne zgjedhjet lokale te 21 qershorit. Permes nje takimi te organizuar ne kinoteatrin e Gjirokastres, PD nisi ne nje fare menyre edhe fushaten per zgjedhjet lokale. I pranishem ne kete takim ishte edhe Tritan Shehu, i cili do te drejtoje shtabin elektoral te PD per Bashkine Gjirokaster dhe Libohove. 

11052532_565806320222796_3566960814599460061_o

11021379_565806263556135_4751429180112854809_o