Gjirokastër, policia ndalon 19 klandestinë

Në Gjirokastër vazhdojnë të mbërrijnë klandestinë nga vendet në konflikt, kryesisht Siria. Gjatë dy ditëve të fundit policia kufitare ka ndaluar 19 klandestinë.

5 janë ndaluar në afërsi të fshatit Mashkullorë, 9 tek Ura e Glinës dhe 5 në zonën e ish S.M.T. Ata ishin nga Maroku, Algjeria, Siria, Pakistani. Në përfundim të procedurave policore ata janë depërtuar sërish në Greqi prej edhe nga kishin mbërritur në vendin tonë.