Gjirokastër, sonte në mbrëmje ‘të marrët’ nisin festën në orën 21:00 (FOTO)

Skena nuk eshte vetem vendi ku takohen te gjitha artet, por dhe arena ku arti kthehet ne jete. Cdo rruge, cdo lagje e cdo gure u drodh dje nga oshetima e muzikes popullore. “Te marret” nisen festen me “Sokakun e te marreve” ne shtepine e Skendulateve, qe sot ne Bashtene e Teqese ne Gjirokaster do te zgjoje cdo gure me valle e kenge. Eja ne “Sokakun e te marreve” ne Gjirokaster. 21 KORRIK – ORA 21:00 ne Odeonin Bashtea e Teqese.