Gjirokastër, zjarr masiv në Malin e Gjerë (VIDEO)

zjarr-ne-malMesditën e sotme Mali i Gjerë është përfshirë nga një zjarr masiv. 

Në videon e mëposhtme duket qartë zjarri i rënë në afërsi të fshatit Mashkullore në Gjirokastër. 

Qytetarët apelojnë për ndihmë dhe tregojnë se në këtë zonë nuk ka asnjë zjarrfikës apo strukturë shtetërore që t’i shkojë në ndihmë banorëve.

Sipas tyre,  në këtë mal ka kullota dhe se më shumë se 1500 krerë bagëti rrezikohen nga zjarri.