Gjirokastër, zjarr në Andon Poçi, rrezikon të digjet pularia

Një zjarr i madh ka rënë ditën e sotme në fshatin Andon Poçi në veri-lindje të Gjirokastrës.

Mësohet se flakët rrezikojnë të djegin totalisht një pulari private në zonë, ndërsa nuk bëhet i ditur emri i pronarit të pularisë, dhe disa drurë frutorë.

Zjarrfikëset kanë shkuar në vendngjarje dhe po punojnë për shuarjen e vatrës së zjarrit, për të bërë të mundur edhe shpëtimin e pularisë si dhe drurëve frutorë.