Gjirokastra ‘buçet’ nga zërat e vegjël, nis Festivali i Këngës për Fëmijë (FOTO)

Mbrëmë nisi nata e parë e Festivalit të Këngës për Fëmijë në Gjirokastër. Ky është edicioni i 47-të i këtij eventi të rëndësishëm kulturor që organizohet në qytetin e gurtë nga Bashkia Gjirokastër në bashkëpunim me Agjencinë e Mirëqënies dhe Kujdesit Social. Dhjetra fëmijë interpretuan në skenën e teatrit ‘Zihni Sako’, ku po zhvillohet ky festival. Shihni më poshtë disa foto nga mbrëmja e parë.

Image may contain: one or more people, night and indoor

Image may contain: 1 person, on stage and standing

Image may contain: 1 person, smiling, playing a musical instrument, on stage, standing and concert

Image may contain: 1 person, smiling, standing and on stage

Image may contain: 10 people, people smiling, people standing

Image may contain: 5 people, people standing

Image may contain: 2 people, people smiling, people on stage and indoor

Image may contain: one or more people and people standing

Image may contain: 3 people, people standing and people on stage

Image may contain: 3 people, indoor

Image may contain: 2 people

Image may contain: 1 person, standing and beard

Image may contain: 4 people, people standing

Image may contain: 11 people, people standing

Image may contain: 4 people

Image may contain: 3 people, people on stage, people standing and night

Image may contain: 1 person

Image may contain: 2 people, people dancing, people standing, suit and night

Image may contain: 1 person, standing, on stage and night

Image may contain: one or more people, people on stage and indoor