Gjirokastra fik makinat për… 5 minuta [FOTO]

Sikundër ishte njoftuar më herët, sot është mbajtur protesta për çmimin e naftës që krahasuar me shumë vende të rajonit dhe Evropës, në Shqipëri është ulur shumë pak. Fotot që shihni më poshtë janë shkrepur në lagjen “18 shtatori” të Gjirokastrës, ku në mënyrë simbolike qytetarët fikën makinat për 5 minuta. Një protestë e tillë është e mbajtur edhe në kryeqytet dhe disa vende të tjera të vendit, por përtej simbolikës bllokimi i qarkullimit qoftë edhe për 5 minuta nuk ka kaluar pa reagimin ashpër te qytetarëve të tjerë përdorues të rrugës.Megjithatë më së shumti në protestë kishte militantë të Partisë Demokratike, e cila së fundmi ka akuzuar qeverinë lidhur me mosuljen e cmimit të naftës.

1012980_10206238668630705_6129677395962055655_n 10418921_10206238667870686_6205793985286417923_n

1012980_10206238668630705_6129677395962055655_n

10524362_10206238668870711_9080784674730076287_n

10940413_10206238669390724_1828495020750518172_n

995630_10206238669550728_3667763367806994326_n