Gjirokastra ndez dritat e pemës së Krishtlindjes, atmosferë fantastike (VIDEO)

Nën tingujt e muzikës numri mbrapsht njoftoi mbërritjen e festave të fundvitit në Gjirokastër. Edhe këtë vit pema e Krishtlindjes u pozicionua në Sheshin e Çerçizit. Dritat shumëngjyrshe dekori fantastik i ka veshur një petk të mrekullueshëm pazarit karakteristik. Më të lumtur duken fëmijët të cilët mezi e presin ketë atmosferë Sonte dhe në ditët në vazhdim Gjirokastra do të pres vizitorë të shumtë pasi edhe pse jemi në dimër sërish qyteti i Argjirosë vizitohet nga dhjetra turistë.