Grabitet një shtëpi, hajdutët marrin edhe kazanin e rakisë

Një banesë është vjedhur në fshatin Çërrilë të Memaliajt. Siç njofton Policia e Gjirokastrës, shtëpia ka qenë në pronësi të shtetasit M.I vjeç 54.

Hajdutët kanë marrë 1 pompë uji, 2 bateri zetori të vogla dhe 1 kazan rakie, të cilat ndodheshin në oborr.

Autotët nuk janë identifikuar ende.