Hamshori i Gjirokastrës: Nga veteriner kooperative, në kryetar gjykate!

sdsfdgdNga Bledi Mane

Te guxosh si Guximi nuk mjafton por duhet edhe fat.

Mpleksur me egon e tij, miksuar edhe me allishverishet e kohes, Guximtar Boçi shkelqeu keto 22 vitet e fundit.

Gjate kohes se monizmit punonte si veteriner ne kooperativen e fshatit Zhulat por me rrezimin e komunizmit u hodh ne kahun tjeter.

Qepi dokumenta e vertetime dhe fitoi statusin e ish te perndjekurit politik. Me pas u anetaresua ne PD-ne e Gjirokastres, siguroi nje vend si student juridiku 6 mujorsh ne Plepat e Durresit dhe me pas iu pervesh punes si gjykates.

Para zgjedhjeve te vitit 2013 partia e tij e emeron kryetar gjykate ne shkallen e pare te rrethit gjyqesor Gjirokaster deri sa shkelqimi i tij u zhbë.

Dikur si veteriner provokonte kooperativistet dhe mjelset e lopeve ne fshatin Zhulat, tani milte e miklonte pjeshkat e qytetit te gurte.

E adhurueshme karriera e Guximtarit qe dje sheronte lopen ndersa sot prej “lopes” hengri shkelmin fatal.

Ate qe te ben Partia nuk ta ben as Perendia!!!