Historia e dy motrave nga Gjirokastra, si ia grabitën pronën me letra të falsifikuara (VIDEO)

Dy trashëgimtare të Latif Emirit nga Gjirokastra denoncojnë në “Stop” odisenë me pronën e tyre, të lënë nga i ati.Perika dhe Mefarete Emiri morën njohjen e pronës nga Agjensia e Kthimit dhe Kompensimit të Pronave.

Por me letra të falsifikuara, ajo u shit dhe trashëgimtarëve iu desh të nisnin kalvarin gjyqësor. Megjithë vendimin e Gjykatës së Apelit në favor të tyre, ATP-ja nuk nisi shqyrtimin e dosjes, sic e kërkonte vendimi gjyqësor prej një viti.

Pas interesimit të emisionit “Stop”, ATP më në fund kthen përgjigje dhe nis procedurën për kërkesën e motrave Emiri. Shihni në videon më poshtë historinë e plotë.