Horoskopi ditor, 9 mars 2015

horoskopi1-343x243Pjesa e parë e kësaj dite do të jetë ideale për të bërë disa punë rutinë dhe për të kryer detyrat tuaja kryesore. Të gjithë ata që kanë për të punuar me statistika dhe shifra do të mund të përmbyllin më së miri gjithë dokumentet që kanë për të përfunduar. Mbrëmja do të jetë e favorshme për të kaluar disa orë të këndshme në praninë e familjarëve.

Dashi

Sot do të jeni shumë energjikë dhe ketë energji do ta ndieni gjatë gjithë ditës. Do të keni rezultate më të mira në të gjitha drejtimet nëse vendosni të bashkëpunoni me disa persona të tjerë rreth jush. Është një ditë shumë e mirë për të bërë punë vullnetare apo për të argëtuar disa familjarë, me të cilët keni kohë pa u marrë.

Demi

Do të mundoheni të përfitoni sa më shumë gjatë orëve të pasdites. Do të siguroheni mirë përpara se të ndërmerrni disa veprime, qofshin ato edhe të vogla e pak të rëndësishme. Duhet të tregoheni të përgjegjshëm dhe të kujdesshëm në çdo aspekt sot.

Binjakët

Gjatë orëve të mëngjesit do të jeni të aftë të bëni gjithçka, madje edhe të lëvizni malet nëse do të duhet. Mund të planifikoni udhëtime apo diskutime të gjata për pjesën e dytë të ditës. Çdo gjë do të shkojë më së miri nëse ju impenjoheni dhe i çoni gjërat deri në fund.

Gaforrja

Nisni ditën me një bashkëpunim apo kooperim me disa persona të veçantë dhe të jeni të sigurt se keni për të pasur sukses në gjërat që do të doni të realizoni. Mundohuni të kaloni disa orë të këndshme në praninë e pjesëtarëve të familjes.

Luani

Duhet të përqendroheni në zgjidhjen e disa problemeve urgjente gjatë pjesës së parë të kësaj dite. Do të bashkëveproni me disa persona dhe do ti ndihmoni ata të socializohen me pjesën tjetër të një grupi shoqëror/pune, në të cilin ju bëni pjesë prej kohësh. Është një ditë shumë e mirë për të dhënë mendimin tuaj në lidhje me një çështje interesante.

Virgjëresha

Do të tregoni aftësi të paimagjinueshme për të rregulluar disa çështje dhe probleme që ju keni. Gjatë gjithë ditës do të mundoheni tu vini në ndihmë disa personave, të cilët ju kanë ndihmuar në të kaluarën. Është një ditë shumë e mirë për të bërë disa blerje të vogla.

Peshoja

Balanca mendimet e qeta do të jenë shoqëruesit tuaj gjatë pjesës së parë të kësaj dite. Duhet të zgjidhni një problem të rëndësishëm përpara se të nisë mbrëmja. Fati i mirë do të jetë në anën tuaj sot.

Akrepi

Mund të ngecni në problemet e dikujt, të cilat nuk kanë asnjë lidhje me problemet apo çështjet tuaja të përditshme. Duhet të bashkëveproni me disa persona për të mbrojtur interesat tuaja dhe për të treguar se jeni të aftë të përballoni edhe vështirësitë më të mëdha që mund t’ju paraqiten. Mbrëmja premton momente romantike.

Shigjetari

Nuk keni asnjë arsye për të qëndruar vetëm gjatë kësaj dite. Bëhuni pjesë e grupeve me të cilët ndani interesa të përbashkëta dhe që mund t’ju ndihmojnë për arritur synime tuaja. Sa më shumë të afrohet mbrëmja, aq më të vështirë do ta keni për të realizuar një qëllim që ia keni vënë vetes. Tregohuni të vëmendshëm ndaj atyre që po ndodhin rreth jush.

Bricjapi

Do t’ju duhet ti kaloni të gjitha orët e para të kësaj dite duke u marrë me disa çështje të rëndësishme, të cilat janë pjesë e punës tuaj rutinore. Kujdesuni të merrni masat e duhura paraprakisht në lidhje me problemet financiare. Bëhuni pjesë e grupimeve shoqërore dhe mos u shmangni. Një çështje emocionale do të ndikojë së tepërmi në gjendjen tuaj shpirtërore sot.

Ujori

Këshillohet të tregoni iniciativë për të nxjerrë në pah aftësitë tuaja gjatë kësaj dite dhe të mos tregoheni aspak të turpshëm. Do të mund të realizoni çdo projekt që keni bërë deri më tani, pa asnjë problem. Shumë prej jush do të ndihen të humbur dhe do të kenë probleme me vetëbesimin sot.

Peshqit

Do të keni mjaftueshëm kohë për të zgjidhur disa probleme personale në mbrëmje. Gjatë ditës duhet të ndërmerrni disa masa të rrepta për të afërmit apo familjarët tuaj. Nëse atyre ju duhet një këshillë apo një ndihmë e thjeshtë, jepuani dhe mos u kufizoni.