Infermierët e rinj në Gjirokastër, shpallen fituesit e konkursit

Të gjithë ata që kanë konkurruar për një vend pune si punonjës të shkencave mjekësore teknike në portalin “Infermierë për Shqipërinë”, mund të verifikojnë nëse kanë arritur të shpallen fitues. Janë zbardhur listat me emrat e 330 aplikantëve të kualifikuar që do të kenë mundësinë të punësohen si infermierë për qarkun e Korçës, Vlorës, Gjirokastrës, Shkodrës, Kukësit, Lezhës e Dibrës.

“Në zbatim të Udhëzimit të Ministrit të Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale nr. 493, datë 13.11.2017 “Për administrimin e procedurave të punësimit për profesionet e shkencave mjekësore teknike në institucionet shëndetësore publike në Republikën e Shqipërisë” të ndryshuar, Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale publikon listat përfundimtare të aplikantëve të kualifikuar, që morën pjesë në konkursin për profesionistë të shkencave mjekësore teknike në profilin Infermieri sipas Qarqeve”, thekson Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale.

Gjithashtu, bëhet me dije se në listë janë përfshirë dhe infermierët që janë kualifikuar nga konkurset e mëparshme dhe që nuk janë punësuar akoma. Për Gjirokastrën lista është si më poshtë. Emri përkatës dhe pikët përbri.

Enkelejda Cinxo  69.3

Dafine Lilaj 66.4

Lulëzim Sulaj 58.5

Erjona Hunda  55.7

Klara Proko 54.8

Desantila Haxhiaj 53.7

Anita Ahmeti 50.9

Greta Zholi 50.6

Roland Shehu  50

Gristela Beqa 49.9

Jonida Ruka  48

Keti Zhupa 47.3

Fatbardha Muça 47

Doniljan Reso 46.9

Aldi Agaj 45.8

Anisa Braho 44.7

Brinkela Memo 44.5

Ermona Dodaj 43

Anxhela Çaze 42.6

Martin Çeli 42.3

Geraldo Kaçaj 41.7

Fatjona Ismailati 41.5

Jonald Arizi  41.5

Genta Tanuci 41.3

Sadik Arizi 41.3

Dhoksi Mullaj 40.7