Investimi në qendrën e Libohovës, pjesë e projektit edhe ‘Bypassi’ (FOTO)

Prej gati një muaji kanë nisur në Libohovë punimet për projektin e rivitalizimit të qendrës së qytetit.

Pjesë e këtij projekti është edhe ndërtimi i një ‘bypassi’ që fillon poshtë varrezave të dëshmorëve dhe vazhdon më tej deri pranë Rrapit të Libohovës.

Aktualisht po punohet për ndërtimin e këtij ‘bypassi’ dhe më tej do të vijojë puna me pjesën tjetër të projektit.

Punimet parashikohet të përfundojnë në pranverë të vitit të ardhshëm.

© Libohova Online