Ish-deputeti i Gjirokastrës tej mase i gëzuar nga takimi me Ramën (FOTO)

Politika nuk është ajo që shihet në televizor, ku palët shahen e shtyhen me njëra-tjetrën për pushtet.

Këtë të lë të kuptosh edhe kjo foto, ku shihet ish-deputeti i PD-së në Gjirokastër, Genc Ruli, teksa përshëndetet përzemërsisht me kryeministrin Edi Rama, ndonëse në

Kuvend i kemi parë të akuzohen dhe shajnë njëri-tjetrin. Takimi mes tyre ka ndodhur në mbrëmjen gala të 20 vjetorit të emisionit ‘Opinion’.