Ja çfarë thotë shkenca për femrat me vithe të mëdha

auto_femrat_me_vithe_te_pasme_te_medha1480281373Një studim ka pohuar se për gratë, çelësi i një jete më të miri është të pasurit të pasme të mëdha. Shkencëtarët kanë zbuluar se femrat me të pasme të mëdha janë shumë më inteligjente dhe më rezistente ndaj sëmundjeve kronike.

Studime të shumta kanë treguar se femrat me vithe të mëdha janë më të prira të kenë nivele të vogla të kolesterolit dhe të prodhojnë më shumë hormone për ta metabolizuar sheqerin