Ja çfarë vënë re meshkujt kur bëni seks për herë të parë

sessoKeni kaluar një kohë të gjatë me të dhe tani është momenti ta njihni edhe në shtrat. Femrat angazhohen shumë për takimin e parë, ndërsa meshkujt nuk e kanë shumë problem këtë gjë.

Vetëm kini parasysh që ata herën e parë vënë re këto detaje:

Rehatia

Meshkujt nuk vëne re si jeni depiluar, për ta është shumë e rëndësishme që ju të ndiheni komode në shtrat.

Lëvizjet

Fiksimi i një mashkulli është të shoh lëvizjet e femrës në shtrat.

Sytë

Ju besohet që meshkujt nuk i vënë re me shumë detaje pjesët e tjera të trupit, sa kanë të rëndësishëm sytë dhe shikimin. Nëse doni ta hutoni shikojeni një mashkull në sy, gjatë gjithë kohës.