Ja pse duhet të bëni me shumë seks kur jeni me ato

mes (1)Ndoshta do të keni pak probleme me rrjedhjen, por mos e ulni kokën poshtë…Bëni seks sa më shumë gjatë kohës së menstruacioneve, pasi sipas specialistëve për shkak të fryrjes së vaginës dhe të klitorisit, femra përjeton orgazëm jashtëzakonisht intensive. Seksi dhe orgazma relaksojnë muskujt, gjë që ndikon shumë mirë te femra po qe se ka dhembje menstruale.

Penetrimi do të jetë dukshëm më i lehtë, sepse vagjina ka me shume lagështi. E vetmja gjë që duhet të keni kujdes teksa kryeni seks gjatë kohës së menstruacioneve, duhet të jeni shumë të kujdesshme nëse kryeni marrëdhënie seksuale me njeri të panjohur, pasi nëse ai është i infektuar, sëmundja mund të transmetohen në masë më të madhe.