Ja si do të jetë moti në muajin qershor

Edhe pse kemi hyrë në stinën e verës ku temperaturat janë të larta, përsëri në muajin qershor nuk do të mungojnë shirat, të cilat do të jenë në formë rrebeshi.

Sipas Meteoalb, qershori do të vijojë me temperatura të larta deri në fillim-javën tjetër kur pritet një rënie e ndjeshme e temperaturave. Sërish, 10-ditëshi i dytë (dt. 15 – 19) i qershorit do sjellë masa ajrore të nxehta nga Afrika në gjithë Ballkanin. Gjatë gjithë kësaj kohe, shirat do të jenë prezent dhe shpesh në formë rrebeshi