Ja si duket një femër që ka 7 muaj pa u depiluar

Njihuni me këtë vajzë nga Meksika dhe idenë e saj! Përmes blog-ut, e reja ka dashur t’i tregojë botës rezultatet e shtatë muajve pa u rruar. Publikimi i fotove të saj ku shihet me qime të shumta në këmbë, krahë dhe pjesët intime, ka një mesazh: “Gratë kanë nevojë të dinë se është në dorën tonë zgjedhja, shkulja e qimeve nuk është e detyrueshme për t’u konsideruar femër. Se vajzat adoleshente, kur të fillojnë t’u rriten “flokët”, duhet ta dinë se mund të zgjedhin, për të vendosur nëse duan apo jo të rruhen. Të dy opsionet janë të vlefshme.”

image (85)