Ja si ta kuptoni nëse po i pëlqeni asaj

asajImagjinojeni këtë skenë. Është natë dhe ju jeni ulur në një kafene me shokë duke folur për futboll dhe femra. Në mes të bisedës, ju e shihni një femër dhe bëni kontakt me sy me të.

Ju e vëreni se ajo është e bukur, vetëm, dhe thjeshtë lloji juaj. Ajo e vëren se po e shikoni dhe ndjen diçka.

Ju e shikoni përsëri dhe gëzoheni kur e kuptoni se bëtë atë të qeshë, kështu që ajo fillon t’ju shikojë më shpesh. Ky është momenti kur ju vendosni të shkoni tek ajo. Ecni drejt saj dhe mendoni se a do t’ju lejojë t’i flisni apo jo.

Por, para se ta bëni këtë hap, ju duhet të siguroheni nëse po i pëlqeni me të vërtetë asaj.

Kështu, nëse po i pëlqeni me të vërtetë, ajo do të:

Buzëqeshë

Do të bëjë kontakt direkt me sy

Gjuha e saj e trupit do të lëshojë dridhje pozitive

Ajo do t’ju shikojë fshehurazi disa herë

Mund të duket e çuditshme herën e parë, por kjo nuk është gjë e keqe

Nëse nuk është e interesuar, ajo nuk do t’ju flasë kur t’i afroheni

Ajo do të provojë të zbulojë më shumë gjëra për ju

Ajo do t’ju ofrojë disa informacione personale për veten e saj