Kakavijë, arrestohet dy shetas bullgarë. Kishin kaluar 114 bluza kontrabandë

KakaviNga operacioni i përbashkët i Sektori të Krimit  Ekonomik në Drejtorinë Vendore  të Policisë Gjirokastër, Drejtorisë Antikontrabandës dhe Degës së Doganës Kakavije është bërë ndalimi i  dy shtetasve bullgarë

Sany Saliev Mustafov, 37 vjeç  lindur në Bullgari dhe banues në Itali.

Mustafa Mustafov, 30vjeç, lindur dhe banues në Bullgari.

Këta shtetas u ndaluan pasi kanë hyrë në Republikën e Shqipërisë  nëpërmjet Pikës Kufitare Kakavije  me automjetin tip ‘’Opel’’ me targa T4623KT  ku kishin ngarkuar 114 (njëqind e katërmbëdhjetë)  bluza pa dokumentacionin përkatës, pasi mallrat kishin mbishkrimin e firmave të njohura.

Destinacioni i tyre ishte Italia.Materialet  në ngarkim të ketyre  dy shtetasve i kaluan Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Gjirokastër për veprën penale ‘’Kontrabandë me mallra të liçensuar’’ parashikuar nga neni 173 i Kodit Penal.