Kakavijë, ndalohen 44 klandestinë nga Siria. Mes tyre edhe gra e fëmijë

klandestinePolicia e Kufitare e Kakavijes ka zhvilluar sonte ne mbremje nje operacion per parandalimin e klandestineve qe hyjne ne Shqiperi nga vendet e treta. Mesohet se jane ndaluar 44 shtetas nga Siria, qe kishin hyre ne token shqiptare permes kufirit me Greqine.

Mes te ndaluarve kishte edhe dy femra dhe nje femije. Aktualisht ata ndodhen ne piken e kalimit kufitar te Kakavijes, ku po trajtohen me ushqime, ndihme mjekesore dhe ngrohje, ndersa policia vijon procedurat per riatdhesimin e tyre. Kohet e fundit ne Shqiperi, permes kufirit me Greqine, kane hyre shume klandestine ne vendinin tone. Destinacionini tyre perfundimtar jane vendet e Evropes perendimore.