“Kam punën më të mirë në botë, testoj lodra seksi”

sex21Një testuese profesioniste e lodrave të seksit thotë se ka punën më të mirë në botë.

“Të kalosh orgazma, e ku ka më mirë,” thotë ajo.

Karleen Howden thotë se çdo javë teston nga dy lodra të reja seksuale.

30-vjeçarja thotë se ia dërgon lodrat seksuale për testim edhe mamasë së saj, Elaine, 53 vjeç.

Ajo thotë se kjo punë nuk e pengon që të bëjë seks çdo ditë me të dashurin e saj, Desi Marjolin, 39 vjeç.

Madje shton se ai e mbështet në karrierën e saj.

Pasi i teston lodrat seksuale, ajo u dërgon raportime ekipeve të shitjes dhe dizenjimit në Ann Summers.

Po ashtu poston online vlerësime dhe ndihmon në rekrutimin e testuesve të rinj.