Kandidati i PD-së në Gjirokastër shpërndan torta te infermierët e turnit të natës

11248074_1432611043722931_3944180447820486240_nKandidati i opozitës për Bashkinë Gjirokastër, ka qenë mbrëmë në spitalin rajonal “Omer Nishani”, ku u takua me infermierët e turnit të natës. Igli Kokalari dhuroi torta në cdo pavion të këtij spitali dhe gjithashtu te materniteti. Akti i tij simbolik përkonte me Ditën Ndërkombëtare të Infermierëve. Kokalari e dorëzoi tortën e parë te reparti i urgjencës, si një nga reparatet më të vështira tha ai. Kandidati i PD-së i uroi infermierët për ditën e tyre dhe natyrisht kërkoi mbështetje në garën e 21 qershorit.

11244575_1432611013722934_7393906259563489556_n

20898_1432611087056260_236852881687066839_n11225308_1432610993722936_1899699927309538011_n