Kërkoi seks për të dhënë drejtësi, Guximtar Boçi e mësoi lajmin në dasmën e vajzës

sdsfdgdKryetari i Gjykatës së Gjirokastrës, Guximtar Boçi e ka mësuar lajmin e skandalit në një ditë të shënuar, teksa po festonte me shokët dhe miqtë e gjykatës, pasi në fundjavë do të martonte vajzën e madhe.

Guximtar Boçi është 53­vjeç, babai i dy vajzave, ndërsa në krye të Gjykatës së Gjirokastrës kishte tre vite që ishte emëruar.

Guximtar Boçi ka qenë gjyqtar pranë kësaj gjykate prej më shumë se 20 vitesh.

Prokuroria për Krime të Renda regjistroi në mbrëmje procedimin penal për veprën penale “korrupsioni pasiv i gjyqtareve…” dhe po kryen veprimet e nevojshme proceduriale.

Emisioni investigativ “Stop” ka denoncuar aferën seksuale ku është përfshirë kreu i Gjykatës së Gjirokastrës, Guximtar Boçi./tema