Këshilla/ Si duhet të rënkoni gjatë seksit për të pasur të dy një orgazëm të fuqishme

s-780x439Gjithmonë mund të përjetoni orgazëm edhe më të fuqishëm, vetëm duhet të zbuloni cilat janë ato sekrete të vogla për kënaqësinë tuaj të madhe.
 
Femrat do të duhej të dinin që do të ishte e dëshirueshme që gjatë kohës së seksit të prodhojnë zëra të caktuar, nëse dëshirojnë të shtojnë kënaqësinë edhe vetes edhe partnerit të vet – këshillon Pamela Madsen, këshilltare për femra të cilat kanë probleme me lidhjet dashurore dhe seksin.
 
Prodhimi i zërave është diçka që ndikon si magji ndaj kënaqësisë.
 
Eksperimentoni me seksi zërat madje edhe para se të ndieni eksitimin. Kjo mund të jetë ulërimë, gërhimë apo cilido qoftë zë që do t’ju bënte të ndiheni seksi.
 
Fillojani nga zëri të cilin e prodhoni të bëni që ai të jetë fillim i kënaqësisë erotike, e jo vetëm si prodhim anësor. Përcillni se çka ndodhë dhe si ndiheni.
 
Kushtoni kujdes që zërat sikur po përjetoni orgazmën a po ia shton eksitimin partnerit tuaj, sepse zërat seksi janë seksi!
 
– Krijimi i zërave seksi ndihmon që të dilni nga kokat tuaja dhe të hyni në trupat tuaj. Kjo është ngjashëm sikur thoni “om” gjatë meditimit, sepse qetëson mendjen tuaj dhe pushoni të mendoni për të.
 
Në seks e gjitha reduktohet në ndjenja, andaj krijimi i seksi zërave ndihmon të qëndroni më gjatë në çastet e lidhjes erotike.
 
– Përpiquni të krijoni seksi zëra gjatë kohës së masturbimit. Kushtoni kujdes si tingëllon kjo dhe si ndikon në ndjenjat e eksitimit. Madje përpiquni të prodhoni tinguj ngjashëm me ato tek orgazma dhe para fillimit të vetëkënaqësisë. Relaksohuni dhe lejoni vetes një pushim, sepse askush nuk ju sheh dhe nuk ju dëgjon.
 
Nëse hulumtoni botën e kënaqësisë, nuk ka asgjë të keqe në këtë drejtim.