Këshillat e yjeve të pornos: Ja ku gaboni gjatë seksit (video)

Couple-Having-An-OrgasmLexoni se ç’thonë yjet e pornografisë – cilat janë gabimet më të shpeshta në seks, do t’ju ndihmojnë që të bëheni sa më të mirë!

Ekziston dallimi midis seksit në realitet dhe atij që shfaqet në filma për të rritur, mirëpo është e vërtetë që shumica i shikojnë. Yjet e pornografisë këtë herë kanë zbuluar cilat janë ato gabime të cilat, sipas mendimit të tyre, më së shpeshti i bëjnë meshkujt në seks.

Njëra ndër to thotë që meshkujt gabojmë kur e harrojnë paralojën – “vetëm vërsulen në sulm, nuk kanë kurrfarë teknike”, ndërsa tjetra shton që disa meshkuj angazhohen së tepërmi që të impresionojnë partneren: “Nuk është poenta në shpejtësinë dhe madhësinë e penisit, por në atë që mendërisht të lidheni me partneren”.

Edhe disa nga gabimet e shpeshta janë vrazhdësia, apo egoizmi: “Presin që në mëngjes sapo t’i hapin sytë t’i ofroni seks oral, ndërkaq një shërbim të tillë nuk jua kthejnë”, thotë njëra ndër yjet e pornografisë. Yjet e pornografisë theksojnë që meshkujt nuk dinë si ta kënaqin partneren sepse nuk bisedojnë me të për atë se çka i eksiton.

“Mësoni si të na prekni, bisedoni me ne për atë, sepse secila vajzë i dëshiron prekjet ndryshe”, thonë ato. Po ju çfarë keni për të thënë, cilat gabime i bëjnë më së shpeshti meshkujt në krevat?