Këshilli Bashkiak i Gjirokastrës, ja emrat e anëtarëve të rinj

Dita-e-votimit-te-dhena1Në përfundim të procesit të numërimit të votave për partitë, dalin emrat e anëtarëve të rinj të Këshillit Bashkiak të Gjirokastrës.

Shumicën e anëtarëve e ka koalicioni i majtë.

 KOALICIONI I DJATHTE

Partia Republikane
1 – ARBEN REXHAJ
Partia Demokratike
1 – ROLAND BEJKO
2 – MIMOZA COMO
3 – ILIRJAN GUSHI
4 – LIDITA TOPULLI
5 – DASHNOR ALIKO
6 – SHERIFE RABI
7 – BEQIR GJIKA
8 – ILIA KURO
Partia Agrare Ambientaliste
1 – ERI SHEHAJ

KOALICIONI I MAJTE

Partia Socialiste
1 – ROLAND KARALLI
2 – SUZANE KANO
3 – ARMAND HILAJ
4 – ZAMIRA KOTE
5 – SHKELQIM GUCE
6 – MERITA ISARAJ
7 – PETIRT BRAHIMI
8 – BAJAME LESKAJ
9 – BASHKIM TOLA

PSV91
1 – DASHMIR QELI

Partia Drejtësi, Integrim e Unitet
1 – SELAUDIN MOSHO
Partia për Evropianizimin dhe Integrimin e Shqipërisë
1 – GRAMOZ BRAHO

Lëvizja Socialiste për Integrim
1 – THOMA NDREU
2 – MIRELA MAMANI
3 – ADRIAN HYSKA
4 – VJOLLCA KOKO
5 – ADNAND MATUSHI
6 – RAIMONDA KLLAPI
7 – DHIMITRI KRISTIDHI
G99
1 – ÇILJETA METAJ
Partia Uniteti Kombëtar
1 – NEIM NEBIAJ