Këshilli Bashkiak i Gjirokastrës, KQZ miraton ndarjen e mandateve

largea_kqz-las-qeshor-2015-okokokoko-620x3731433401647Në vijim të punës për ndarjen e mandateve, Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve shqyrtoi projektvendimin për shpërndarjen e mandateve për Këshillin e Bashkisë Gjirokastër. KQZ vendosi të shpërndajë mandatet për koalicionet zgjedhore dhe partitë që konkurojnë më vete. Kandidatët fitues u shpallën nga listat shumemërore të partive politike të miratuara nga KZAZ nr. 78.

Kështu Aleanca për Shqipërinë Europiane, ka 21 mandate, Aleanca Popullore për Punë dhe Dinjitet, 10 mandate. Më poshtë lista me emrat e këshilltarëve:

KOALICIONI I DJATHTE

Partia Republikane
1 – ARBEN REXHAJ
Partia Demokratike
1 – ROLAND BEJKO
2 – MIMOZA COMO
3 – ILIRJAN GUSHI
4 – LIDITA TOPULLI
5 – DASHNOR ALIKO
6 – SHERIFE RABI
7 – BEQIR GJIKA
8 – ILIA KURO
Partia Agrare Ambientaliste
1 – ERI SHEHAJ

KOALICIONI I MAJTE

Partia Socialiste
1 – ROLAND KARALLI
2 – SUZANE KANO
3 – ARMAND HILAJ
4 – ZAMIRA KOTE
5 – SHKELQIM GUCE
6 – MERITA ISARAJ
7 – PETIRT BRAHIMI
8 – BAJAME LESKAJ
9 – BASHKIM TOLA

PSV91
1 – DASHMIR QELI

Partia Drejtësi, Integrim e Unitet
1 – SELAUDIN MOSHO
Partia për Evropianizimin dhe Integrimin e Shqipërisë
1 – GRAMOZ BRAHO

Lëvizja Socialiste për Integrim
1 – THOMA NDREU
2 – MIRELA MAMANI
3 – ADRIAN HYSKA
4 – VJOLLCA KOKO
5 – ADNAND MATUSHI
6 – RAIMONDA KLLAPI
7 – DHIMITRI KRISTIDHI
G99
1 – ÇILJETA METAJ
Partia Uniteti Kombëtar
1 – NEIM NEBIAJ