Këto janë 11 mitet më të mëdha rreth seksit

sex-1-780x439Ka shumë mite rreth seksit dhe qëndrimit të njerëzve për kënaqësinë trupore. Në kulturën e përgjithshme kënaqësia shpesh është konsideruar si diçka e përqendruar rreth meshkujve, ose të tilla gjëra.

Gjithsesi, shumë njerëz ende janë të painformuar rreth marrëdhënieve intime edhe tash në shekullin 21.

The Independent ka listuar 11 mitet më të shpeshta për seksin, njofton Klan Kosova. Renditjen e këtyre miteve e ka bërë ekspertja e seksit, Samantha Evans.

– Arritja e orgazmës është i vetmi qëllim i seksit
– Të gjithë gjatë një akti seksual mund të arrijnë orgazma të shumëfishta
– Meshkujt mendojnë për seksin çdo shtatë sekonda
– Të gjitha femrat arrijnë orgazëm
– Madhësia e penisit të një mashkulli mund të përcaktohet nga madhësia e shputave të këmbës
– Orgazma arrihet vetëm gjatë penetrimit
– Meshkujt gjithmonë arrinë orgazmën të parët
– Seksi është i njëjtë sikur skenat e seksit në televizion
– Prezervativi shkatërron seksin
– Të kesh orgazëm false është në rregull
– Seksi duhet të zgjasë më shumë se një orë
– Asnjë nga këto nuk është e vërtetë, ndonëse mund të qëllojë që shpesh të ndodhë edhe kështu.

Ka edhe shumë mite të tjera rreth seksit, por këto janë më të shpeshtat që hasen tek njerëzit, sipas Samantha Evans.