Këto ushqime janë afrodiziaku më i mirë

specPushimet janë edhe një kohë e artë për të bërë sa më shumë seks.

Por nëse doni të shtoni akoma më shumë libidon, atëherë mund të përdorni disa ushqime që janë afrodiziak i vërtetë.

-Mustarda është një stimulues shumë i mirë i gjendrave të gjakut.

-Arrat, avokado dhe ullinjtë- vajrat e tyre kanë një efekt shumë të madhe stimulues.

-Për meshkujt: çaji jeshil ka shumë fuqi erotike. Po ashtu edhe bajamet.

-Për femrat: Libidoja juaj do rritet ndjeshëm nga koriandra, e cila përmban estrogjen.

-Vanilja është një nga afrodiziakët më të mië të kësaj periudhë pasi forcon ndjeshëm shqisat.

Të tjerë nxitës seksualë natyrorë janë edhe shpargu, peshku, selinoja, çokollata, haviari, vaji i vaniljes, spec i kuq djegës, lajthitë, vaji i vaniljes, etj.