Kjo akullore nuk është lëpirë siç duhet

1471363292akulloreËshtë verë dhe temperaturat janë shumë të larta. Është koha kur akulloret duhen konsumuar shumë shpejt, përndryshe shkrihen dhe ndonjëherë marrin forma të çuditshme.

Kjo i ka ndodhur një përdoruesi të Instagramit, i cili ka hedhur në rrjetin social foton e akullores së tij që ka marrë formën e një penisi.

Problem makinerie? Ai/ajo që e bleu nuk e lëpiu shpejt? Fatkeqësisht, nuk kemi një përgjigje për ju…