Kjo është qeveria e re ‘Rama 2’ (Emrat e të gjithë ministrave)

Zv.kryeministre: Senida Mesi
Ministër Shteti për Diasporën: Pandeli Majko
Ministër Shteti për Mbrojtjen e Sipërmarrësve: Sonila Qato
Ministër i Jashtëm: Ditmir Bushati
Ministër i Brendshëm: Fatmir Xhafaj
Ministër i Mbrojtjes: Olta Xhaçka
Ministër i Drejtësisë: Etilda Gjonaj
Ministër i Kulturës: Mirela Kumbaro
Ministër i Financave, Ekonomisë dhe Punës: Arben Ahmetaj
Ministër i Arsimit dhe Rinisë: Lindita Nikolla
Ministër i Shëndetësisë dhe Kujdesit Social: Ogerta Manastirliu
Ministër i Infrastrukturës dhe Energjisë: Damian Gjiknuri
Ministër i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural: Niko Peleshi
Ministër i Turizmit dhe Mjedisit: Blendi Klosi