Kontributi në shëndetësi, nderohen dy infermiere nga Libohova

14607905_310249676007132_1275037428_nKëshilli Rajonal i Urdhrit të Mjekëve në Gjirokastër ka nderuar 15 mjekë, infermierë dhe mami që janë aktualisht në pension.

Ata janë vlerësuar me çertifikata mirënjohjeje për kontributin e tyre ndër vite në shëndetësi.

Mes tyre ishin edhe dy infermiere nga Libohova, Eleni Boci dhe Tahire Bilibashi.

|Libohova Online|