KQZ mandaton anëtarët e Këshillit Bashkiak të Libohovës, ja lista me emrat e tyre

largea_kqz-las-qeshor-2015-okokokoko-620x3731433401647Në vijim të punës për ndarjen e mandateve, Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve shqyrtoi projektvendimin për shpërndarjen e mandateve për Këshillin e Bashkisë Libohovë. KQZ vendosi të shpërndajë mandatet për koalicionet zgjedhore dhe partitë që konkurojnë më vete. Kandidatët fitues u shpallën nga listat shumemërore të partive politike të miratuara nga KZAZ nr. 79.

Kështu Aleanca për Shqipërinë Europiane, ka 9 mandate, Aleanca Popullore për Punë dhe Dinjitet, 6 mandate. Më poshtë lista me emrat e këshilltarëve:

 Koalicioni i djathtë

LUAN BEQO – Partia Balli Kombëtar Demokrat
ROVJEN HOXHA – Partia Republikane

BEXHET ÇOBANI – Partia Demokratike
ELIONA BEQO – Partia Demokratike
ARBEN KURO – Partia Demokratike
BLERINA BILIBASHI – Partia Demokratike

Koalicioni i majtë

VLADIMIR HIDE – Partia Socialiste
SOFIA ABDI – Partia Socialiste
ASIM BANUSHAJ – Partia Socialiste
ANASTASIA DUSHI – Partia Socialiste
THANAS LAZE – Partia Socialiste

ALI FERI – Aleanca Arbnore Kombëtare

KRISTAQ JORGAQI – Lëvizja Socialiste për Integrim
RAKIPE SPAHI – Lëvizja Socialiste për Integrim
JORGJI KURO – Lëvizja Socialiste për Integrim