KQZ miraton mandatet e anëtarëve të Këshillit Bashkiak të Dropullit

Sofratika 1Në vijim të punës për ndarjen e mandateve, Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve shqyrtoi projektvendimin për shpërndarjen e mandateve për Këshillin e Bashkisë Dropull. KQZ vendosi të shpërndajë mandatet për koalicionet zgjedhore dhe partitë që konkurojnë më vete. Kandidatët fitues u shpallën nga listat shumemërore të partive politike të miratuara nga KZAZ nr. 80.

Kështu Aleanca për Shqipërinë Europiane, ka 14 mandate, Aleanca Popullore për Punë dhe Dinjitet, 3 mandate, Minoriteti Etnik Grek per te Ardhmen 1 manda, Partia Bashkimi per te Drejtat e njeriut 3 mandate. Më poshtë lista me emrat e këshilltarëve:

MEGA
1 – DHIMITRI KOÇA
Partia Bashkimi për të Drejtat e Njeriut
1 – DHIMITER MALUQI
2 – DONIKA KOCI
3 – KRISTAQ LENGO
Partia Demokratike
1 – PANDELI KUREMENO
2 – KOSTANDO KSERA
3 – PANAJOT MANDI
Partia Socialiste
1 – MARIA ÇABELI
2 – PANAJOT LULO
3 – ALKETA BASHO
Partia Demokracia Sociale
1 – SPIRO BARKA
Lëvizja Socialiste për Integrim
1 – SPIRO DHJAMANDI
2 – MAGDHALINI BUKA
3 – JORGJI RUCI
4 – KRISTINA ANGJELI
5 – GRIGOR TAVO
6 – MARGARITA GJIKA
7 – NIKOLLA SOTIRI
8 – IRINI ÇAMI
9 – THANASI NAKA
10 – MARGARITA XHAMO