Kreu i PD-së Gjirokastër ironizon Genc Rulin për ankesat ndaj Bashës

ruliKrerët e PD¬së në rrethe vazhdojnë të mos tërhiqen në betejën e tyre kundër “gardës së vjetër” në PD. Kreu i PD¬së së Gjirokastrës, Roland Bejko, ka ironizuar në mënyrë indirekte me Genc Rulin, që pak ditë më parë debate ashpër me Bashën. Ai kërkoi nga ky i fundit që t’u kërkojë llogari krerëve të PDsë në rrethe, për sulmet ndaj deputetëve dhe ishministrave të PD¬së.
“Dita e parë e shkollës/ Me lej msus, me lej msus, ky Lymi me disa shokë po më ngacmojnë, ndëshkoji, nxirri jashtë dhe thyeju notën në sjellje ! :):):). Dita e
dytë/ Nuk hyj më në klasë pa u ndëshkuar nga msusi ata që më ngacmojnë; Lymi, Artani, Spiro, Sotiri, Frani etj”, shkruan Bejko.