Kumbaro në Dropull, takime me banorët e Bularatit dhe Bodrishtës (FOTO)

Ministrat kanë nisur turin e llogaridhënies publike në mbarë vendin. Deputetja e qarkut dhe ministrja e Kulturës, Mirela Kumbaro, ka qenë së fundi në Bashkinë Dropull, ku është takuar me banorë të fshatrave Bodrishtë dhe Bularat. Ajo shoqërohej nga zv.ministrja e Jashtme, Artemis Malo dhe drejtorët e Hipotekës e OSHEE Gjirokastër.