Kumbaro ‘shpartallon’ PD-në në Libohovë, fiton me mbi 500 vota para

Ka përfunduar komplet numërimi i votave në Bashkinë Libohovë, për të 12 qendrat e votimi që kishte kjo KZAZ.

Partia Socialiste ka fituar shumicën e votave, duke lënë pas PD-në dhe LSI-në. Rezultati ishte ky

PS 1484 vota

PD 897 vota

LSI 419 vota