Kur merr karton të kuq nga një ish-modele (foto)

SOK12HAKEM3Amy Christophers kishte një karrierë 10-vjecare në fushën e modelingut, por vendosi të lërë gjithçka.

Bukuroshja britanike vendosi të bëhej gjyqtare futbolli. Për mediat britanike ajo ka rrëfyer përse e morri këtë vendim. “Që në fëmijëri kam qenë një ndjekëse e rregullt e futbollit” – thotë ajo.

Provimi i parë për t’u përfshirë në këtë sport është marrja e kualifikimit për gjyqtare nga ana e Federatës Angleze të Futbollit. “Nuk bëhet fjalë vetëm për hobi, është pasion dhe unë e marr me seriozitet”, – thotë ajo.

gjyqtarja 2

gjqtarja